GTS PLUS - Bakterie na rozklad tuků
Kód: 10016980Rychlé odeslání
V pracovních dnech odesíláme objednávky které jsou skladem do 24 hodin
Široká nabídka produktů
V nabídce naleznete více než 10 000 produktů.
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR a SR
GTS PLUS - Bakterie na rozklad tuků 1 kg
Skladem u dodavatele
| 10016980
Můžeme doručit do:
29.1.2025
895 Kč
GTS PLUS - Bakterie na rozklad tuků 15 kg
Skladem u dodavatele
| 10016981
Můžeme doručit do:
29.1.2025
13 417 Kč
Detailní popis produktu
Účinný při nízkém pH (od 4,5).Vynikající stravování tuků a jiných organických látek.
Minimalizuje zápach.
Odstraňuje nutnost čištění tukových lapolů a jímek.
Likviduje tuk v kanalizačních potrubích, optimalizuje účinnost ČOV.
Snižuje BSK, CHSK a NL (o 20-50%).
Návod k použití:
Před každou aplikací je nutno přípravek GTS PLUS aktivovat: rozmíchejte 1 kg GTS PLUS v 8 litrech vlažné vody (cca 32 - 35°C) a nechejte cca 30 minut odstát. Alespoň dvakrát promíchejte. Poté je směs připravena k přímému použití. K ředění nikdy nepoužívejte horkou vodu.
Dávkování:
Jímky: měsíčně min. 0,5 kg na 100 m3.
Průtokové systémy: denní průtok 100 m3 – třikrát týdně 0,7 kg (při větších průtocích se aplikované dávky snižují).
Odpadní potrubí: 0,2 – 0,5 kg (podle průměru potrubí) denně do úplného vyčištění.
Ve všech případech je nutné první dávku minimálně ztrojnásobit z důvodu namnožení bakteriálních kultur.
Dávkování je pouze orientační, pro každého zákazníka bude vypracováno konkrétní dávkování na jeho podmínky.
Důležité upozornění:
Neaplikujte přípravek GTS PLUS na krustu nebo suchá místa.
Pro dosažení co nejlepších výsledků doporučujeme aplikovat jednotlivé dávky v době nejmenšího průtoku vody systémem, aby bakterie měly co nejvíce času na účinek, tj večer.
Pravidelným dávkováním eliminujete potřebu nákladných instalatérských služeb, potrubní systémy zůstávají čisté a průchozí.
Při dávkování přípravku GTS PLUS nepoužívejte současně dezinfekční prostředky.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bakterie pro průmysl a zemědělství |
---|---|
Značka: | Bacti |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář